i wish i was looking in to your eyes

yesyesyesyyesyesyes! jag är klara med nästan alla uppgifter nu, har bara lite kvar me so:n o biologin så är jag klar med allt! inte ett enda ig den här terminen. kommer nog få ganska bra betyg tror jag, typ många vg:n. men lixom jag är ett mvg barn men jag förstår inte varför jag inte får mvg? de är något som inte stämmer här =)==)
btw jag ska börja uppdatera oftare nu! det gillar vi



ll
skit sexig man var på förra skolavslutning fast jag hade en såndär klänning fast svart. det börjar bli dags igen för att börja leta för i år :)


arg engelskalärare

ja som ni kanske har förstått så har jag engelska nu o nåra skulle tydligen redovisa nånting. men så försvann en sladd från projektorn o då blev vår kära fröken sur och började småskrika lite till oss. men det är ju liksom inte vårat fel om hon slarvar bort den sladd, eller? och vi ska också sitta över om inte alla är klara. men nej, jag går när lektionen slutar, så det så.


skrivet i ilska.

bläää

hej alla. nu har jag svenska. jag måste tydligen skriva en krönika. har faktiskt hunnit ganska mycket med den. skriver om jag vet inte riktigt. men fröken gillar den iallafall och tycker att den är jättebra. kan bara vara för att jag är så bra :D


söndag

usch det är söndag igen vilket är väldigt tråkigt. jag håller på o plugga om trafikregler för jag ska ju ta moppekort, wiho! nej men nu måste jag gå.


jgh


hejdå =)

RSS 2.0